Sol inne, sol i sinne!

Hej på er!
 
Ett litet tag sedan vi hördes, men på sätt och vis känns det inte som att det finns så mycket att skriva om. Det gör det nog, men jag har liksom kommit ur blogg-flow där man bara ser inlägg av allting. Nåväl, här är jag!
Det har blivit superdupervår, har lyckats få årets första solbränna, kommit en bra bit framåt med plugget och varit runt lite allmänt, vilket varit väldigt skönt.
Allt känns mycket bättre. Jag är mitt gamla vanliga livsglada jag igen, det är fart i mig igen och det liksom händer saker, kroppen känns bättre om än lite trött, men det tar nog lång tid att få ordning på. Lär vara sista symptomet som ger sig.
Det har varit valborg och vi har tittat på vacker eld.
Vi har hängt i trädgården, fixat med träd, lånat utemöbler av grannen, fingrillat och haft det allmänt myspysigt.
 
 
Det har varit återgång till aprilväder i ett par dagar, alltså växlande mellan strålande sol och hagelstorm, men vi deppar inte för mycket för det. Snart blir det värme igen. Och grönt. Och sommar.
 
Renoveringen står totalstill för vi väntar in en del saker och är allmänt upptagna, men det gör inget för vi vet ju att det troligtvis kommer ta rejäl fart väldigt snart.
Jag har kommit till någon sorts beslut angående mina studier i höst. Nu vet jag hur jag vill göra, men antagningen lär bli en rysare då mitt HP-resultat är precis på snöret, så vi håller alla tummar för att det blir skolbänken i höst!
 
Jag kan knappt fatta det själv, men på lördag är det bara två veckor kvar till vi gifter oss! Jag hade mer panik för två månader sedan än jag har nu. Trots låååång to-do-list känns det som att vi har stenkoll på det mesta. Nu längtar jag efter dagen och hoppas att den blir så som det är meningen - en av livets absolut bästa!