Ljusning!

Saker och ting börjar verkligen se ljusare ut nu!
 
Våren är här, bara en sådan sak! Idag tände vi grillen i trädgården och grillade hamburgare till middag. Jag tänkte tillbaka på förra året när vi hade köpt det här stället och var här och renoverade och grillade precis hela tiden. Det var en bra tid.
Vi har inte eldat i vedspisen på några dagar. Idag sa också Alex till grannen att vedspisen verkligen varit räddningen i vinter, och det har han rätt i, men hans ord fick mig framför allt att inse att vintern inte längre är nu, utan något som passerat, som vi tänker tillbaka på.
Nästa vinter blir nog också tuff, men förhoppningsvis den sista tuffa vintern, och vi har ett helt halvår att njuta och ladda batterierna inför den. Nästa vinter ser vi nog också betydligt mer dramatiska förändringar här hemma. Det ska bli skönt och hoppfullt. Och vardagsrummet ska bli ett mysrum redan i höst. Så är det.
Vi har stora planer vill jag lova.
 
Med bröllopet är det fullt upp, men vi börjar reda upp i de största knutarna. Jag kommer nog inte kunna slappna av helt förrän dagen är här, men det börjar liksom kännas genomförbart.