Lugnet före stormen

Hej på er!
Jo tack, livet som gift kvinna är bara bra. Inte jättestor skillnad från innan faktiskt, förutom att det känns som att vi hör ihop ännu mer nu. Lite av en kärleksbubbla hamnar man faktiskt i. Hoppas att den håller i sig ett tag!
 
Nåväl, jag tänkte berätta att ÄNTLIGEN efter ett och ett halvt års väntan har Alex fått fast jobb. Han började på ett långtidsvikariat för lite mer än ett år sedan, och nu har han så att säga blivit uppgraderad i samband med att vikariatet tar slut. Vi har haft detta på känn och planerat lite efter det, men jösses vilken lättnad att ha det färdigt.
Det här innebär att vi ÄNTLIGEN kan komma vidare med renoveringen, och vi har stora planer. Den här bloggen  ska väl rassla igång så smått igen nu när jag får något att skriva om, och jag ska gå in mycket mer på detaljer framöver (seriöst, ni kommer typ tröttna på detaljer). Än så länge kan jag säga som teaser att det första vi ska göra är att knalla till banken, och sedan ska vi skissa på en bygglovsansökan... ;)
 
Så länge underhåller vi oss med ungefär detta:
 
 
Och att diska. Jag måste diska idag. Fy vad jag hatar det. Hämtade 17 liter vatten hos grannen igår så det är bara att sätta igång och värma en diskbalja. Diskmaskin - jag längtar efter dig!