Projekten

Hej på er!
Idag är det ett år sedan Alex friade till mig. Snart har vi varit gifta i två månader! Det känns väldigt bra, men det är inte någon jätteskillnad sedan innan. Mentalt har vi liksom varit gifta betydligt längre, men nu stämmer det juridiska med verkligheten. Det är lite ovant med nytt efternamn, men skönt att äntligen kunna säga "min man". Ser så mycket fram emot livet tillsammans. Att få uppleva allt med någon. Att få se varandra bli gråa och rynkiga. Det finns ingen i hela universum jag hellre vill göra det med!
 
 
Nästa tisdag kommer en person hit för att planera vårt nya kök! Efter mycket diskussioner har vi nämligen bestämt oss för att sätta in ett nytt. Det är för mycket vi skulle behöva ändra med det gamla och vi vill ha allt enhetligt. Dock får det gamla, fina, platsbygda serveringsskåpet vara kvar. Det rör vi inte! (Förutom att det ska färdigställas så klart.)
Det ska också målas om. Den gröna färgen vi har nu känner vi är för mörk och kall, så vi är inne på en mildare varmgrå. Nya tapeter ska upp, för köket kommer snart att sitta ihop med det nya vardagsrummet i den utbyggda delen med en ganska öppen planlösning och då vill vi ha samma tapet i båda rummen. Ska slänga upp en ritning någon dag!
Förstå att vi inom 2-3 månader kommer ha ugn, spishäll, diskmaskin och drickbart vatten! Att bara kunna vrida på en ratt och så blir ugnen varm! Att trycka på en knapp och två timmar senare är allt diskat och klart! Just like magic! Det kommer höja vår livskvalitet väldigt mycket.
 
Bild från förra sommaren när vi tills-vidare-renoverade det nuvarande köket. Då visste vi inte riktigt hur vi ville ha det i längden. Nu vet vi det.