En uppdatering

Hej på er!
 
Nu var det väldans länge sedan vi hördes. Det har varit lite rörigt här hemma, framför allt i våra huvuden. Vintern har tagit ut sin rätt, och framför allt jag men även Alex känner att den har varit extra tuff här i huset så som läget är nu. Vi har pratat mycket om vad vi fått för insikter, och hur vi skulle vilja göra för att det ska vara annorlunda i framtiden. Problemen är framför allt att vi fortfarande har svårt med temperaturen inomhus, att huset är lite trångt på längre sikt och som jag nämnt innan att standarden är för låg. Vi drömmer båda om ett rymligt, varmt och modernt hus nu. Som tur är så har vi fått en idé som skulle kunna lösa allt det här om den går att genomföra. Det ser positivt ut, men vi har lite saker kvar att undersöka. På det stora hela trivs vi ändå väldigt bra här ute, på den här platsen, men vi har mycket arbete framför oss för att livet ska funka här. Nåväl, det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.
Den nya idén påverkar dock hallen lite, så arbetet med den har vi lagt lite på is så länge, i alla fall tills vi har mer av en plan.
 
Det är i alla fall tidig vår nu! Det säger både vädret och SMHI. Visst kommer det lite snö vissa dagar, men det är ändå ett helt annat ljus och lukt i luften. Känns underbart och hoppfullt. Den tidiga våren gör dock ingen skillnad för det fruktade VABruari-fenomenet tydligen. Alex blev jättesjuk i tisdagsnatt så jag har satt honom i karantän på övervåningen och håller själv till i vardagsrummet. Läget ser mycket ljusare ut nu och jag mår fortfarande bra, men ett par nätter på en stenhård pyttesoffa har typ dödat min stackars rygg och nattsömn. Och visst är det sjukt att man kan sakna någon så att det gör ont, fast personen befinner sig typ två meter ovanför en?
 
Annars är det mycket bröllop som är på tapeten nu. Inbjudningarna har skickats ut, och det börjar bli hög tid att ta tag i detaljplaneringen. Jag fårstår inte hur allt ska gå ihop, men det kommer det ju göra. Shit alltså, att planera och betala för ett bröllop är inte en liten sak. Jag längtar väldigt mycket till den dagen, men jag längtar också tills den är avklarad.