Gråväderslugn

Hej på er!

Dagens läge: horisontellt

Det beror inte på att jag är svårt sjuk eller så, nej jag är frisk och kry. Men det beror på att dagens sysslor är ytterst stillasittande, det är allmänt kallt och blött och katten tjatade.
Jag underhåller mig med plugg. Lär mig allt som en gymnasieunge bör kunna om matsmältning och andning.

Det är såååå mycket tankar i mitt lilla huvud just nu. Antingen sover jag inte på nätterna pga funderar hårt, eller så drömmer jag vilda drömmar som skulle göra vilken psykolog som helst svettig av upphetsning och analysvilja.
Det är stora val och stora risker. Ska jag verkligen våga satsa? Trots att jag inte är helt frisk och liksom saknar lite kapacitet jämfört med andra. Vågar jag verkligen anta att det kommer bli bättre?
Det som lockar så starkt är en barndomsdröm som plötsligt och oväntat blev en realistisk möjlighet. Jag VILL verkligen göra det, det är jag ganska säker på. Men kommer kroppen palla? Så himla irriterande och frustrerande när hjärnan vill men resten inte riktigt räcker.
Nåväl, jag blir hela tiden bättre trots allt. Jag undersöker för fullt möjligheter att snabba upp processen. Jag har i alla fall börjat med mer motion och rehabiliteringsträning och det går hittills bra. Och när man pluggar fysiologi blir man så himla hjärntvättad till att äta hälsosam mat. För mig som lever till 80% på ostmackor och 20% på choklad kan det säkert göra nytta.

Om en stund ska jag i alla fall pallra mig ut i regnet. En rask promenad 2-3 kilometer bort till stallet, en ridtur i skogen och promenad hem igen piggar nog upp en hel del.

Det börjar närma sig renoveringsstart. Fy tusan vad jag längtar! Det ska bli så häftigt att få förvandla det här huset från sommarstuga till drömvilla.