Röjning, rivning och ro

Hej på er!
Nu har ni väl glott på det röda huset länge nog. Vad gör ni en måndag som denna?
 
Här har snön smält undan, och det känns som senhöst igen. Men till helgen är det ju första advent och enligt tradition ska jag julpynta. Peppen!
På söndag kväll ska vi mysa med glögg och pepparkakor.
 
Vi har haft en lugn helg. Alex har jobbat en del, och jag har hängt här hemma.
I fredags röjde vi ur det lilla utbygget vid köket. Det ska ju bli badrum tids nog, men det kommer ta ett tag innan det blir färdigt. Betonggolvet ska bilas upp så att vi kan isolera och lägga golvvärme, väggar och tak ska också isoleras. Det ska på fuktsäkra ytskikt och sedan ska avlopp anslutas. Det kommer vi nog inte göra förrän vi har installerat minireningsverk och det i sin tur blir inte förrän senare i vår när tjälen släpper i marken. Kanske har vi ett badrum i sommar, men det är lika bra att börja nu med det som kan göras i vinter.
 
 
Här har vi tömt hela utrymmet. Det har varit ett oisolerat förråd och skafferi.
Alex började riva inredningen.
 
 
Och när jag åkte till stallet hade han kommit en bra bit.
 
 
När jag hade ridit färdigt hade han rivit färdigt. Vi köpte hem bröd och skagenröra och gjorde ett par extra goda mackor som vi fredagsmyste med när vi tittade på en film. Finemang!
 
 
Mycket är osäkert i livet för tillfället. Inga episkt stora saker, men en del halvstora saker som vi ser flera lösningar på, men i nuläget inte vet vilken det kommer bli. Planer som inte kan spikas förrän något annat fallit på plats och så vidare. Mycket tankar snurrar i huvudet och det är lite jobbigt att liksom inte se vägen framför sig. Men allt kommer klarna inom de närmsta månaderna. Sällan har jag väl sett fram emot sommaren så mycket som nu.