Arbetsamma dagar

Hej på er!
 
Nu var det några dagar sedan vi hördes och mycket har hänt under tiden. Från att ha varit kaos förra veckan till att faktiskt se bra ut nu! Bra för att vara i det här stadiet i processen alltså.
 
 
 
Helgens stora projekt var att slipa golv. Alla golv i hela huset ska vara plankgolv, och alla förutm det i sovrummet skulle slipas. Det inklusive golven i övre hallen och vardagsrummet, som var lackade och därför dryga som tusan att få trärena. Det tog mycket tid och många slipblad, men nu är det färdigt, alla maskiner är tillbakalämnade och träet naket.
Vi hade egentligen tänkt ha skurgolv överallt förutom köket och hallen, men nu är vi faktiskt ändå inne på att vaxa alla golv för att dra ner en del på underhållet. Vaxet kommer varken förändra golvets utseende eller yta men det kommer göra dem mycket tåligare och mer lättstädade.
 
Vi har också bestämt oss för att göra ännu en stor operation i köket, för vi blir ju aldrig riktigt färdiga liksom. Men det har jag inga bra bilder på så det får vi prata om en annan dag.
 
I förra veckan såg det ut såhär, nu ser det annorlunda och mycket tommare ut, och det ska jag ta lite bilder på i eftermiddag då vi ska ut igen.