Den sista morgonen

Hej på er!
 
Idag är det en speciell morgon, för det är nämligen sista morgonen i lägenheten. I eftermiddag flyttar vi!
Jag har typ halva bohaget kvar att packa ner, men som tur är så är jag nästan ledig idag (bara lite snabbt hemifrånjobb). Alex är på jobbet och när han kommer hem ska vi trycka in allt i släpet, åka och handla lite mat och sedan ut på landet med hela högen.
 
Egentligen finns det lite kvar att fixa med. Det ska städas lite till, sovrumsgolvet ska såpskuras och fönster ska putsas, men det gör jag i eftermiddag när vi har anlänt. Under tiden ska Alex fixa nya bänkskivor till köket. Vi ska återanvända gamla bänkskivor från ett renoverat kök, men de ska sågas till, slipas, färgas med dekorvax och hårdvaxoljas. I eftermiddag ska de i alla fall vara på plats, resten får vi ta i mån av tid.
Det sista vi gör ikväll blir nog att bära in allt och bädda sängen.
 
Det känns lite surrealistiskt att det är sista gången jag vaknar här. Det var inte länge sedan första gången, inte ens två år. Det känns som att en evighet har gått, men samtidigt känns det som ingen tid alls.
När jag flyttade hit visste jag att det inte skulle bli under någon längre tid. Jag var på väg vidare redan då, men omständigheterna gjorde att jag var tvungen att vänta på att ta steget.
I den här lägenheten hittade jag liksom tillbaka till mig själv efter några jobbiga år.
I den här lägenheten blev jag kär i mannen i mitt liv.
 
Jag har haft det så bra här och jag är så tacksam, men det är dags att gå vidare nu.
 
Första kvällen i lägenheten, augusti 2014.
 
 Sista morgonen i lägenheten idag, juni 2016.
1
Lovisa

Gud så kul med flytt! Hoppas att allt går smidigt!

Svar: Verkligen! Det hoppas jag med :)
grusvägenhem.se