Vardag igen

Hejsan!
 
Det har varit en superfin semester, men nu börjar vardagsrutinerna smyga sig på. Alex började jobba igen i måndags och kastades rätt in i ett projekt som gör att han jobbar över varje dag. Välkommen till verkligheten liksom.
Själv har jag en stor deadline snart, så jag jobbar på här hemma för fulla muggar.
Mitt i allt är det svårt att hitta tid till att göra det nödvändiga med husen. Vi har börjat måla det röda och hoppas bli klara i sommar. Sedan finns det ju de där andra nödvändigheterna som måste fixas till i höst, och de hänger lite som en tyngd på axlarna, men jag försöker påminna mig själv om att det bara är juli än och det är långt kvar innan det blir kallt.
 
Trots allt är jag lite peppad på höst och vinter. Det ska bli spännande att se hemmet i andra kläder, och att se hur bladen på träden gulnar. Det kommer nog vara väldigt vackert här om ett par-tre månader. Jag har sökt in till lite universitetskurser på distans i höst och hoppas att jag kommer in på något, men det är lite osäkert eftersom det var sen anmälan och jag i princip står sist i kön. Men det vore kul att plugga igen, jag har saknat det.
 
Vi brainstormar också en del om bröllopet, och jag ägnar en del av nattens mörka timmar åt pinterest. Någon dag här framöver ska jag berätta om vår vision, men det är fortfarande mycket som ska bestämmas och gå i lås innan man kan börja med seriös planering. Först och främst datum. Nåväl, det är ett väldigt angenämt problem.