Helgen och livet

Hejsan!
Har ni haft en bra helg? Hittat på något skoj?
Jag har i alla fall haft det jättebra.
 
I fredags var det mina föräldrars 21-åriga bröllopsdag så vi firade det med att åka och äta de årliga musslorna. Vi gör alltså detta en gång per sommar.
Det var MUCHO gott och i år vågade även Alex smaka (förra året fegade han med hamburgare).
Självklart tog vi glass i stora lass till efterrätt trots det trista vädret, och jag funderade lite vemodigt på om det var sista glassen för i år. Hoppas inte.
 
 
Efter musslorna åkte vi och köpte snask och därefter hem till mina föräldrar för att ägna några timmar åt att kolla på deras gamla bröllopsfilm samt prata om gamla och kommande bröllop.
 
I går fick både Alex och jag någon sorts stökighetsutlöst städmani och gick loss för fullt i huset. Jag gnodde på i köket och han tömde hallen på övervåningen, så nu är där rent och kan målas!
Sedan tillbringade vi kvällen hos Alex föräldrar med god mat och roligt prat.
 
Idag är en lugn dag. Alex kittar fönster och jag ligger på sofflocket och tar igen mig. Laddar lite inför en ny vecka som kommer kicka igång för fullt imorgon.
 
Hur går det med eldningen då kanske ni undrar? Jodå, både bu och bä. Det är inte världens bästa drag när vi tänder så då ryker det in jättemycket. Det luktar rökeri härinne efteråt. Men när det väl har tagit sig och brinner ordentligt funkar det jättebra.
Nu är det soligt och varmt ute, men om en stund när kvällskylan kommer ska jag tända igen. Sedan ska jag nog hämta in Alex, ta fram några överblivna ostkrokar och sätta på en film. Blir finemang!