Gnäll och sådant

Heeej! Long time no see.
Det är för att jag har varit strängt upptagen med att umgås med mina bästa vänner, varav en bor långt bort och bara kommer hit och hälsar på några gånger om året, så man måste passa på att maxa så att säga.
 
Idag är lite av en skitdag. Kvinnorelaterade besvär i kombination med brudklänningskrångel och sedan trist väder som grädde på moset.
Alex blev inringd till jobbet klockan halv två i natt för ett nödläge. Han kom hem en stund senare, stupade i säng och sov ett par timmar innan den vanliga arbetsdagen började, så han lär vara rimligt trött när han kommer hem.
Det blir nog en lugne eftermiddag.
 
Men jag har tänt i spisen för dagen i alla fall, och det är en sådan tillfredsställelse att se hur det flammar upp enkelt och smidigt. Sitter på golvet bredvid och lyssnar på knaster och dån. Det där speciella ljudet som kommer när man har bra drag, och som jag redan lärt mig älska.
Igår gick det sämre. Jag hittade inget tändvirke så jag blev överambitiös och försökte med tidningspapper och pyttevedpinnar av lövträ. Det gick åt skogen kan man säga. Hela huset rökfyllt så vi fick sitta ute och fika medan det ordnade till sig (vilket det gjorde till slut med hjälp av Alex som är mer verklighetsförankrad och van vid att elda inomhus). En kompis kom över på kvällen och undrade om vi grillat eftersom mitt hår luktade grill. Eh nej, vi har inte grillat. Vi har misslyckats.
 
 
1
Emelie

Snälla uppdatera! Älskar er livsstil och vill veta allt!

Svar: Vad kul att du vill läsa! Visst kan jag uppdatera :)
grusvägenhem.se